Styrka











 

Älskar dom hära  låtarna

låt=)



Denna låt får mig att tänka på bättre tankar =)

1 år sedan

I går natt var det exakt ett år sen min mardröm kom när jag och X var i fjällen med hans familj när X slog mig min katt o hans mamma. I natt så hade jag otroligt svårt att sova jag hade så ont i magen jag var säkert uppe 4-5 gånger och bara gick runt i lägenheten jag bara väntade på att kl skulle bli 8 så ja kunde åka till jobbet. Men när kl närmade sig kl 7 så gick jag upp och kom till jobbet 45 min tidigare och bara satt utanför lokalen och började stor böla.

Jag vet inte varför jag gråter han är inte värld mina tårar. Men jag ser i mitt huvud hela tiden hur X tar kokko i nackskinnet och sparkar på honom och hur han flyger över hela rummet. jag vill bara att den bilden ska försvinna ur min skalle. Det känns tungt att inte kunna "va glad" när julen närmar sig. undra om det kommer vara så hära varje år?


Jag är rädd







Jag är rädd, rädd för dig. För livet, för smärtan i min kropp. Allt det vill aldrig ta stop. Jag svettas, jag fryserjag skakar. Jag ska försöka att må bra, att inte göra dig arg.
Jag har försökt att glömma. tänker på att allt ska bli bra-
Men nu är jag yr min kropp den orkar inte mer, jag kan inte längre tänka klart. Jag önskar bara att allt var över nu.


..

Jag möter dem då och då. Grannarna vägg i vägg som pucklade på varann . Klasskamraten som blev anklagad för otrohet så fort hon inte var tillgänglig på mobilen.
”Gå vid första slaget” är en gammal slogan, men alla som har befunnit sig där vet att det är nästintill omöjligt. Jag som har left med detta i över 3 år har fortfarande inte heltlämnat han helt och hållet! Vi har gjort slut och allt men fortfarande så är jag bunden, och ingen kan förstå mig hur jag känner mig. Folk tycker att jag är sjuk i huvudet och vänder mig ryggen!! men som sagt NI förstår inte det är inte så jävla lätt.

Och vilka jävla grannar jag har! som att dom inte hör när jag skriker ? och hur han skriker? vad är det för grannar? om jag hade varit granne till mig själv så hade jag ringt polisen för länge sen!!!
Dagen efter så hälsar dom på en som att inget har hänt skratt retande´, jag vill bara skrika rätt ut och fråga om dom är döva eller om dom bara är fega små svin som blundar för verkligheten!

Så trött på mina grannar och alla andra!

Kram på er


Back =)

Nu ska jag börja försöka skriva regelbundet men det tar så hårt på mig att skriva för att jag börjar inse att det är helt sjukt det jag har varit med om så jag soppar bara under allt och förtränger det!

Så nu är jag tillbaka igen =)


Svaret

Jag fick ett blogg inlägg av en tjej som gjorde mig lite fundersam

ett slag till så anmäler jag" ??? Jag måste säga det... Du skulle anmält efter första slaget. Så bara för han har varit där för dig och ni haft kul ihop så rättigfärdar det hans beteende? Herregud, tror du han skulle någonsin sluta? Du sätter ju inte ner foten och säger Nej jag tänker inte ta den här skiten, För fan visa att du är kvinna och anmäl den jäveln.

Jag märker direkt på denna person att hon ej har left ett liv i förtryck o blivit slagen!
Ja visst!!! skulle jag ha lämnat han första gången när han slog mig självklar och det får jag ångra i dag att jag inte satte ner foten!
Men har du varit kär någon gång? när man är kär så är man blind! Och när man är så kär att man bara ser på det posetiva så tror man på sin kära pojkvän! man vill tro att det ska bli bättre! men vi alla vet att det aldrig kommer bli bättre!
och att jag ska visa att jag är kvinna ja jag hade gjort det om jag inte hade varit så nertryckt och förnedrad. Ni ska veta att det är otroligt jobbigt att leva så hära!
och jag vill inte att ni ska tycka synd om mig det är det sista jag vill!!!! Jag vill att ingen ska tycka synd om mig!
Jag skriver ENDAS i denna blogg för att få mig att inse att X är skit och inte värld mig att jag ska berarbeta allt som har hänt!
För det som har hänt mig, min familj, mina vänner. är fruktans svärt och jag har ångest för att det har gått ut över mina nära och kära!

Men jag är otroligt glad av att du skrev till mig! Men du ska veta att de är inte att bara o göra! när man lever under hot! och att man vet att polisen inte kan göra ett skit åt det! i bland så blir saker och ting bara värre om man drar in polisen!

Puss o kram på er!

RSS 2.0